Inge Schubert

02.10.2010 06:07

Inge Schubert, nar.1956

Zakladatelka a majitelka přední německé terapeutické a vzdělávací školy „Centrum der Kraft“ („Centrum vnitřní síly“), učitelka, duchovní průvodkyně, terapeutka známá z televize, tisku i jako autorka knih.

Centrum založila v roce 1992, původně jako školu shiatsu. V průběhu let se stalo místem setkávání lidí, kteří přicházejí s cílem dozvědět se něco nového v oblasti osobnostního rozvoje, najít svou vlastní cestu životem a svůj osobní potenciál, najít vnitřní sílu pro každodenní život, porozumět zákonitostem osudu a respektovat ho, chápat projevy zákona polarity.
Škola prostřednictvím všech seminářů a výcviků nabízí laickým zájemcům i stávajícím a budoucím léčitelům a terapeutům teoretickou i praktickou pomoc, jak vést sebe i své klienty na cestě od polarity k jednotě a k nejmocnější síle: Lásce.

 

Výcviky a praxe:

Původně sportovní instruktorka, učitelka gymnastiky, sportovní terapeutka,
1990 – dokončen pětiletý výcvik shiatsu v Ohashi Centre v USA, dále Paracelsova léčitelská škola,
1995 – Reiki mistryně, Výživa podle pěti elementů (Barbara Temelie)
1996 – Craniosakrální terapie (Chris Griscom)
od roku 1997 – kontakt s duchovním světem, andělské léčení, práce s anděly, duchovní chirurgie, fonoforéza ( tónová punktura – léčení vibracemi zvuků ladiček), speciální dechové techniky, práce s tarotem (Rider Waite), channeling
od roku 2004 – psychospirituální kineziologie, hledání, deprogramování a léčení dědičných informací, výzkumná práce na poli kvantové fyziky, léčení krystaly podle principů svaté geometrie (5 platónských těles).

 

 

Výzkumné práce a channeling Inge Schubert z poslední doby zprostředkovávají účastníkům seminářů vždy nejnovější informace, které souzní s tématem seminářů i energií skupiny. Inge inspiruje své žáky nejenom k vlastní odpovědnosti, ale i ke tvořivosti, zvídavosti, srdečnosti, humoru a radosti.

—————

Zpět